retour & terugbetaling

standaard producten

Als consument kan je al onze standaard producten binnen de 14 dagen na ontvangst retourneren.

maatwerk

Alle producten die op maat gemaakt worden bij bestelling kunnen niet geretourneerd worden. “Maatwerk” is dan steeds vermeld bij de product info (bv. handdoekhouders 15 tot 60 cm, LED-profielen op verschillende lengtes).


Vraag via email of het product in aanmerking komt voor retour : [email protected]
Zorg ervoor dat de standaard producten in originele staat zijn en in de originele verpakking. Gebruik een stevige verpakking en voeg een kopie van de leveringsbon erbij.
Retour adres : NIOS nv – Lights and Forms, Sint-Annastraat 20, B-9820 Bottelare, Belgium
Geef je pakket af bij een postkantoor. Zorg voor een bewijs van verzending. De retourkosten zijn voor eigen rekening.


NIOS nv – Lights and Forms
Sint-Annastraat 20
B-9820 Bottelare
Belgium


De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product.
De retour kosten zijn ten laste van de klant. Het herroepingsrecht is niet van toepassing voor producten die op maat gemaakt worden bij bestelling. Het herroepingsrecht geldt niet voor zakelijke klanten.


We mailen je zodra je retourzending verwerkt is. Meestal is dat binnen 3 werkdagen na ontvangst.


Indien de volledige bestelling wordt teruggestuurd, wordt het volledig bedrag terugbetaald, ook de eventuele aangerekende verzendkosten. Opgepast, op maatwerk is er geen herroepingsrecht en wordt niet teruggenomen.


Indien een deel van de bestelling wordt teruggestuurd, worden de door ons gemaakte verzendkosten afgetrokken van het bedrag van de teruggestuurde producten. Opgepast, op maatwerk is er geen herroepingsrecht en wordt niet teruggenomen.


Na ontvangst en controle worden de producten binnen de 5 dagen terugbetaald indien niet beschadigd.

WordPress Theme built by Shufflehound. © COPYRIGHT LIGHTS & FORMS 2018