reparatie

Wij ontwerpen en maken onze producten zelf. De reparatie gebeurt ook bij ons. Alle onderdelen van onze producten hebben wij op voorraad. Meestal is de reparatie binnen de week klaar.


Op al onze producten en onderdelen is er 2 jaar garantie op fabricagefouten. Als ons product bij normaal gebruik stuk gaat binnen 2 jaar, dan gaan we je product kosteloos repareren of vervangen. Op de buitenverlichting en de interieurverlichting is er een garantie van 10 jaar op het toestel en de coating. (niet op de LED’s of het beschermglas)


Heb je het product langer dan 2 jaar geleden gekocht? Of is je product kapot als gevolg van val-, druk-, stoot-, of vochtschade? Dat lossen we graag voor je op. In de meeste gevallen valt de reparatie dan niet binnen de garantie. In dit geval worden er kosten in rekening gebracht voor de reparatie.


Een groot deel van de onderdelen kan je gemakkelijk zelf vervangen, (beschermglas, LED’s). Contacteer ons hiervoor. Dan hoef je het toestel niet terugsturen en sturen wij het onderdeel op.


NIOS nv – Lights and Forms
Sint-Annastraat 20
B-9820 Bottelare
Belgium


Contacteer ons voor de reparatie. Soms kan je het onderdeel gemakkelijk zelf vervangen en hoef je niet terug te sturen. Het onderdeel sturen we dan op.

Tel +31 9 3625409

WordPress Theme built by Shufflehound. © COPYRIGHT LIGHTS & FORMS 2018