ecologisch

Al onze producten hebben een lange levensduur. Ze zijn ook gemakkelijk herstelbaar en recycleerbaar.


Reeds vanaf de beginfase van het ontwerp wordt rekening gehouden met het ecologisch aspect. Qua gebruikte materialen, montage, demontage, herstelbaarheid en levensduur.


De productie en assemblage gebeurt door ons of onder ons toezicht. Dit gebeurt in dezelfde regio, niet aan de ander kant van de wereld.


Wij ontwerpen en maken producten met een lange levensduur. De standaard garantie is 2 jaar. Op de buitenverlichting en de interieurverlichting is er een garantie van 10 jaar op het toestel en de coating. (niet op de LED’s of het beschermglas).


We hebben een eigen hersteldienst, alle onderdelen hebben we op voorraad. Zodat de herstelling vlot en snel gebeurd. Meestal is de herstelling binnen de week klaar.


Een groot deel van de onderdelen kan je gemakkelijk zelf vervangen, (beschermglas, LED’s). Contacteer ons hiervoor. Dan hoef je het toestel niet terugsturen en sturen wij het onderdeel op.


Denk goed na vooraleer je een product aankoopt, ook via een webshop. Als consument heb je het recht om binnen de 14 dagen een  standaard product terug te sturen. De retour kosten zijn bij ons wel ten uwe laste.


Reeds bij het ontwerp wordt zorgen wij ervoor dan onze producten gemakkelijk kunnen gedemonteerd worden. En dat de verschillende materialen gemakkelijk kunnen gesorteerd worden.

WordPress Theme built by Shufflehound. © COPYRIGHT LIGHTS & FORMS 2018